Kyla & luftkonditionering

Två Olika System: AC och VRF

 

Luftkonditionering (AC):

En luftkonditioneringsanläggning är inte bara bekväm när det är varmt, utan även en renande lösning för luften i ditt hem. Systemet filtrerar och avfuktar luften samtidigt som den kyls ner, vilket resulterar i en fräsch och hälsosam inomhusluft. Huvudelementet i en AC är en kylvätska som avdunstar vid lågt tryck och blir till gas. Denna process kyler flänsarna i anläggningen, och den kylda luften blåses in i rummet med hjälp av en fläkt. Efter avdunstningen omvandlas gasen tillbaka till vätska i en kompressor, och värmen som frigörs leds ut ur huset.

 

Comfortkyla (VRF-system):

VRF står för Variable Refrigerant Flow och är ett flexibelt system som kan både kyla och värma flera rum med en enda maskin. Till skillnad från ett multisplitsystem, där varje inomhusenhet är kopplad direkt till utomhusenheten, har VRF-systemet en kontrollbox som reglerar flödet av köldmedium till varje inomhusenhet. Detta innebär att varje enskild enhet kan få den exakta mängd köldmedium som behövs för att uppnå önskad temperatur.

Är du intresserad av att förbättra inomhusklimatet i ditt hem? Hör av dig till oss på LL:s Kylteknik så hjälper vi dig att hitta den bästa kyl- och värmelösningen för ditt hem!

Offertförfrågan

Vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast möjligt.
    Jag accepterar uttryckligen insamling och behandling av mina personuppgifter i formuläret ovan. Jag accepterar att LL:s Kylteknik kan kontakta mig och skicka mig information om LL:s Kyltekniks produkter och tjänster via e-post. Jag har rätt att dra tillbaka mitt samtycke när som helst genom att skicka e-post till: info@llskylteknik.se