Butik

CO2-kyla

För Butiker

Hållbara köldmedier | Revolutionera din butiks hållbarhetsbidrag med CO2-kyla
Kyllösningar spelar en avgörande roll för energianvändningen i fastigheter, särskilt i matbutiker där kyla kan stå för upp till 50 % av den totala energianvändningen. Att byta till hållbara kyllösningar är därför inte bara bra för miljön, utan också för butikens ekonomi.

Läs mer

Värmeåtervinning

från Butikskyla

När man tillverkar kyla bildas det mycket värme, vilket öppnar upp möjligheter för att effektivt återvinna denna överskottsvärme och använda den för uppvärmningsändamål. Genom att utnyttja värmeåtervinning kan butiker inte bara minska sina energikostnader, utan också bidra till en mer hållbar framtid.

Läs mer

Kyl- och Frysdiskar

samt Kyl- och Frysrum

LL:s Kylteknik arbetar med alla de ledande leverantörerna av kyl- och frysdiskar samt kyl- och frysrum i Sverige. Vi ser till att dessa enheter installeras korrekt och kopplas på det centrala kylsystemet i er butik, vilket säkerställer optimal prestanda och energieffektivitet.

Läs mer

Energianalys & Projektering

för Butik

Ta kontroll över er energiförbrukning genom att låta oss på LL:s Kylteknik göra en omfattande energianalys. Vi går igenom er nuvarande energianvändning, identifierar möjliga förbättringar och tar fram förslag på åtgärder för att optimera effektiviteten. Genom en noggrann analys och projektering kan vi hjälpa er att minska era energikostnader och samtidigt bidra till en mer hållbar framtid.

Läs mer

Service & Serviceavtal

för Butik

Underhåll och service är avgörande för att säkerställa att alla system i din butik fungerar optimalt. Hos LL:s Kylteknik erbjuder vi omfattande service för kyl- och frysanläggningar samt andra kylsystem. Vi hjälper dig att hålla dina system i toppskick, vilket förlänger livslängden på utrustningen och optimerar dess prestanda.

Läs mer

Offertförfrågan

Vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast möjligt.
    Jag accepterar uttryckligen insamling och behandling av mina personuppgifter i formuläret ovan. Jag accepterar att LL:s Kylteknik kan kontakta mig och skicka mig information om LL:s Kyltekniks produkter och tjänster via e-post. Jag har rätt att dra tillbaka mitt samtycke när som helst genom att skicka e-post till: info@llskylteknik.se