Om oss

LL:s Kylteknik AB är ett kylföretag som startade sin verksamhet i Kristianstad 1979.

Idag har vi 20 personer anställda och majoriteten av våra kunder finns i Skåne och Blekinge. Vi arbetar med allt som har med kyla och värme att göra oavsett bransch i Kristianstad men även på övriga orter runt om i Skåne och Blekinge.

Våra kunder återfinns i stora som små industrier, så som butiker (butikskyla), industrier (industrikyla), fastighetsbolag, bygg- och entrepenadsföretag, restauranger och privatkunder.
Vårt mål är att ge våra kunder bästa tänkbara service, och till oss kan du ringa årets alla dagar, dygnet runt för hjälp. Med kvalitetskomponenter och ständigt aktuella kunskaper sätter vi din långsiktiga kyl- och värme ekonomi i fokus.

Kontakta oss

Vad vi gör

LL:s Kylteknik projekterar, installerar och servar alla typer av kyl- och frysanläggningar, luftkonditioneringar och värmepumpar, samt säljer kyl/frys möbler och övrigt förekommande butiksutrustningar.
Med våra kompetenta servicetekniker och servicebilar, som fungerar som mobila verkstäder, får du korta stopptider och låga servicekostnader.

Vi värnar om miljön i det stora såväl som i det lilla. Därför tycker vi det är viktigt att de kylanläggningar vi insstallerar är både energieffektiva och miljövänliga.
Vårt mål är att erbjuda felfria utrustningar, komponenter och tjänster till våra kunder i rätt tid och till rätt pris. Vi är ackrediterade av SWEDAC och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 samt miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Vår filosofi

I den här videon får du höra mer om vad vi menar med energieffektivitet och trygg funktion för kund.

Nordic Climate Group

LL:s Kylteknik är en del av Nordic Climate Group som består av ledande kylföretag i Sverige och Norge. Grunden i nätverket är en stark lokal marknadsposition. Därför kommer vi att behålla vårt lokala bolagsnamn och endast koppla på gruppens gemensamma grafiska profil.

Vi står med varandra som en gemensam grupp, men är fortfarande samma engagerade lokala företagare som brinner för att hjälpa dig med kyla, värme, energi och service. Vi drivs också av vår gemensamma vision att tillsammans vara en självklar förebild för hållbara klimatlösningar.

Ta mig dit

Offertförfrågan

Vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast möjligt.
    Jag accepterar uttryckligen insamling och behandling av mina personuppgifter i formuläret ovan. Jag accepterar att LL:s Kylteknik kan kontakta mig och skicka mig information om LL:s Kyltekniks produkter och tjänster via e-post. Jag har rätt att dra tillbaka mitt samtycke när som helst genom att skicka e-post till: info@llskylteknik.se