Villaägare

Värmepumpar

för Villaägare

Värmepumpar är en smart och effektiv lösning för att värma ditt hem. Genom att använda solenergin som lagras i berg, jord och luft kan du med rätt värmepump spara upp till 80 procent av dina värmekostnader. Värmepumparna vi på LL:s Kylteknik säljer och installerar är så effektiva att de kan generera både värme och varmvatten även när det är som kallast ute.

Läs mer

Kyla & Luftkonditionering

för Villaägare

Att investera i möjlighet att kyla luften i ditt hem, exempelvis i sovrummet eller andra rum, är ett steg mot att skapa ett behagligt inomhusklimat under de varmaste månaderna. Våra kylaggregat både filtrerar, avfuktar och kyler inomhusluften, vilket gör dem till en smart och hälsosam lösning. Efterfrågan på klimatanläggningar i hemmet ökar kraftigt i Sverige. Det är inte så konstigt, med tanke på att vi spenderar betydligt mer tid hemma än i bilen, där klimatanläggningar redan är en självklarhet. Ett bra inomhusklimat bidrar dessutom till högre prestationsförmåga och minskar risken för hälsoproblem som kan uppstå vid för höga temperaturer.

Läs mer

Service & Underhåll

Oavsett om du har en värmepumpsanläggning eller kyla och luftkonditionering krävs det service och underhåll för att systemen ska fungera problemfritt och så effektivt som möjligt. Hos LL:s Kylteknik kan du teckna serviceavtal med oss, vilket innebär att vi utför nödvändig service en gång per år.

Servicen anpassas efter vad just din anläggning behöver för att fungera optimalt. Med regelbunden service säkerställer vi att dina system presterar på topp, vilket inte bara förlänger livslängden på din utrustning utan också sparar energi och pengar i längden.

Är du intresserad av att teckna ett serviceavtal eller har frågor om underhåll? Hör av dig till oss på LL:s Kylteknik, så hjälper vi dig att hålla dina system i bästa skick!

 

Offertförfrågan

Vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast möjligt.
    Jag accepterar uttryckligen insamling och behandling av mina personuppgifter i formuläret ovan. Jag accepterar att LL:s Kylteknik kan kontakta mig och skicka mig information om LL:s Kyltekniks produkter och tjänster via e-post. Jag har rätt att dra tillbaka mitt samtycke när som helst genom att skicka e-post till: info@llskylteknik.se