Fastighetsägare

VRF-System

för Fastighetsägare och Kommersiella Fastigheter

Att välja rätt värmepumpsystem är avgörande för att uppnå effektiv uppvärmning och kylning i kommersiella fastigheter. VRF-system (Variable Refrigerant Flow) erbjuder en flexibel och energieffektiv lösning som kan anpassas efter olika användningsbehov.

Läs mer

Värmepumpar

för Fastighetsägare och Kommersiella Fastigheter

Värmepumpar är förstahandsvalet för fastighetsägare som vill minska sina energikostnader och samtidigt bidra till en mer miljövänlig framtid. Genom att utnyttja energi från naturen kan värmepumpar leverera effektiv uppvärmning utan att använda fossila bränslen, vilket bidrar till att minska koldioxidutsläppen och skydda klimatet.

Läs mer

Luftkonditionering och Serverkyla (AC)

för Fastighetsägare och Kommersiella Fastigheter

Har du behov av att kyla enskilda rum eller tekniska utrymmen som server- eller teknikrum? Då är luftkonditionering (AC) ett utmärkt alternativ. Vi erbjuder en mängd olika lösningar för att säkerställa att temperaturen hålls nere året runt. Rätt temperatur i kontoret gör stor skillnad för välbefinnandet och produktiviteten. Rätt temperatur i server- eller teknikrum minskar risken för överhettning och driftproblem som kan påverka känslig utrustning och viktiga funktioner.

Läs mer
vrf-system

Energianalys & Projektering

Ta kontroll över din energiförbrukning genom att låta oss på LL:s Kylteknik göra en omfattande energianalys. Vi går igenom din nuvarande energianvändning, identifierar möjliga förbättringar och tar fram förslag på åtgärder för att optimera effektiviteten. Genom en noggrann analys och projektering kan vi hjälpa dig att minska dina energikostnader och samtidigt bidra till en mer hållbar framtid.

Läs mer

Service & Serviceavtal

för Fastighetsägare

Underhåll och service är avgörande för din fastighets välmående och för att säkerställa att alla system fungerar optimalt. Hos LL:s Kylteknik erbjuder vi omfattande service för värmepumpar, VRF-system, AC och server- och teknikkyla. Vi hjälper dig att hålla dina system i toppskick, vilket förlänger livslängden på utrustningen och optimerar dess prestanda.

Läs mer

Offertförfrågan

Vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast möjligt.
    Jag accepterar uttryckligen insamling och behandling av mina personuppgifter i formuläret ovan. Jag accepterar att LL:s Kylteknik kan kontakta mig och skicka mig information om LL:s Kyltekniks produkter och tjänster via e-post. Jag har rätt att dra tillbaka mitt samtycke när som helst genom att skicka e-post till: info@llskylteknik.se