Energianalys & Projektering

Energianalys

Vår energianalys innefattar en detaljerad genomgång av er energiförbrukning. Vi undersöker hur energi används i er bostadsrättsförening och identifierar områden där det finns potential för besparingar. Genom att förstå era specifika behov kan vi rekommendera lösningar som passar just er fastighet.

 

Åtgärdsförslag

 

Baserat på vår analys tar vi fram konkreta åtgärdsförslag. Dessa kan inkludera allt från att installera solskydd för fönster till att implementera lösningar för att hantera energiavgivande processer genom avskiljning, isolering och separat ventilation. Vi ser även över möjligheterna att använda samma aggregat för både kylning och uppvärmning, vilket ger en komplett lösning för året runt-komfort. Dessutom kan vi föreslå metoder för att flytta energi inom byggnaden, vilket ytterligare förbättrar energieffektiviteten.

 

Projektering

 

När ni har bestämt vilka åtgärder som ska genomföras, kan vi hjälpa till att projektera en komplett lösning. Detta innebär att vi tar hand om hela processen från planering och design till installation och driftsättning. Vi säkerställer att alla system fungerar optimalt och att ni får en lösning som är både kostnadseffektiv och hållbar.

 

Helhetslösning

 

Vi tar fullt ansvar och föreslår en helhetslösning som passar er fastighets behov bäst. Genom att kombinera olika lösningar kan vi skapa en helhetslösning som ger optimal komfort och effektivitet året runt.

 

Gröna Lån

 

För att underlätta finansieringen av era energibesparande åtgärder, kan vi även hjälpa er att ansöka om gröna lån. Gröna lån erbjuder förmånliga villkor för projekt som syftar till att förbättra energieffektiviteten och minska miljöpåverkan. Vi guidar er genom processen och säkerställer att ni får bästa möjliga finansiering för era projekt.

 

Kontakta Oss

 

Är ni intresserade av att optimera er energianvändning och få en komplett lösning för ert inomhusklimat? Hör av er till oss på LL:s Kylteknik så hjälper vi er att hitta de bästa lösningarna för era behov!

Offertförfrågan

Vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast möjligt.
    Jag accepterar uttryckligen insamling och behandling av mina personuppgifter i formuläret ovan. Jag accepterar att LL:s Kylteknik kan kontakta mig och skicka mig information om LL:s Kyltekniks produkter och tjänster via e-post. Jag har rätt att dra tillbaka mitt samtycke när som helst genom att skicka e-post till: info@llskylteknik.se