LL:s Kylteknik storsatsar på värmepumpar för villaägare

LL:s Kylteknik storsatsar på värmepumpar för villaägare

31 maj 2024

Nu satsar LL:s Kylteknik på att bli det självklara valet för dig som ska installera en värmepump i din villa. Med sin mångåriga erfarenhet från installationer för fastighetsägare och butiker breddar man nu sitt erbjudande med värmepumpar avsedda för villor. Tillsammans med de ledande leverantörerna Panasonic, Mitsubishi och Viesmann erbjuder LL:s Kylteknik produkter och lösningar av högsta kvalitet.

Med vår långa erfarenhet från installationer i fastigheter, där systemen ofta ska vara dolda och visuellt tilltalande, kan vi nu applicera denna expertis på ditt hem. Värmepumpar för hemmabruk har många stora fördelar, såsom energieffektivitet, driftsäkerhet och möjligheten att få comfortkyla som förbättrar inomhusklimatet under den varma delen av året.

Mathias Lindqvist, teknisk chef på LL:s Kylteknik, kommenterar:
”Vi är mycket glada över att kunna erbjuda villaägare samma höga standard och kvalitet på värmepumpar som vi har levererat till fastighetsägare och butiker i många år. Genom samarbeten med marknadsledande leverantörer kan vi säkerställa att våra kunder får de bästa lösningarna för sina hem, både vad gäller prestanda och estetik.”

LL:s Kylteknik ser fram emot att hjälpa fler villaägare att dra nytta av fördelarna med moderna värmepumpar, som inte bara är kostnadseffektiva utan också bidrar till en hållbar framtid.