ICA Nära Beddingestrand väljer LL:s Kylteknik

ICA Nära Beddingestrand väljer LL:s Kylteknik

4 juni 2024

LL:s Kylteknik har fått uppdraget att utföra kyl- och frysinstallationerna vid ombyggnaden av ICA Nära Beddingestrand. Vi kommer att installera ett helt nytt miljövänligt transkritiskt CO2-system, vilket innebär att de gamla HFC-köldmedierna fasas ut helt. De nya kyl- och frysdiskarna kommer att installeras i samarbete med Wica Cold.

Efter installationen förväntas energiförbrukningen för kylanläggningen minska med 50%, vilket innebär betydande kostnadsbesparingar och ett minskat miljöavtryck för ICA Nära Beddingestrand.

Marcus Lindqvist, VD på LL:s Kylteknik, kommenterar:
”Vi är glada över att ha blivit utvalda för detta projekt och ser fram emot att leverera en hållbar och energieffektiv lösning för ICA Nära Beddingestrand. Genom att ersätta de gamla systemen med ett avancerat transkritiskt CO2-system, bidrar vi till en grönare framtid och förbättrad energieffektivitet för våra kunder.”

Denna installation är ytterligare ett exempel på LL:s Kyltekniks engagemang för att erbjuda innovativa och miljövänliga lösningar inom kyl- och frysteknik.