Service & Serviceavtal

Våra Tjänster

Enskild Service:
Vi erbjuder enskild service för specifika behov. Oavsett om det gäller en akut reparation eller en rutinmässig genomgång, står vårt team redo att assistera.

Serviceavtal:
För att säkerställa kontinuerlig drift och förebygga problem, rekommenderar vi våra serviceavtal. Ett serviceavtal innebär regelbundet underhåll och förebyggande åtgärder, vilket minskar risken för driftstopp och oväntade kostnader. Genom att teckna ett serviceavtal med oss får ni tillgång till vår expertis och kan vara säkra på att era system alltid är i bästa möjliga skick.

 

Tillgänglighet

 

Vårt serviceteam finns tillgängligt 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Detta innebär att ni alltid kan få hjälp vid akuta problem, oavsett tid på dygnet. Vi förstår vikten av att snabbt kunna åtgärda eventuella driftstörningar, och vårt team är alltid redo att rycka ut när ni behöver det som mest.

 

Fördelar med Regelbunden Service

 

  • Förlängd livslängd på utrustningen: Regelbunden service minskar slitaget och förlänger livslängden på era system.
  • Optimerad prestanda: Genom att hålla utrustningen i toppskick kan ni säkerställa att den fungerar effektivt och drar mindre energi.
  • Förebyggande åtgärder: Regelbunden genomgång av systemen identifierar potentiella problem innan de leder till driftstopp.
  • Minskade kostnader: Genom förebyggande underhåll minskar risken för dyra reparationer och oförutsedda kostnader.

 

Kontakta Oss

 

Är ni intresserade av att teckna ett serviceavtal eller behöver ni akut service? Hör av er till oss på LL:s Kylteknik så hjälper vi er att hålla era system i bästa skick och säkerställer en problemfri drift av er fastighet.

Offertförfrågan

Vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast möjligt.
    Jag accepterar uttryckligen insamling och behandling av mina personuppgifter i formuläret ovan. Jag accepterar att LL:s Kylteknik kan kontakta mig och skicka mig information om LL:s Kyltekniks produkter och tjänster via e-post. Jag har rätt att dra tillbaka mitt samtycke när som helst genom att skicka e-post till: info@llskylteknik.se